website
Doorgaan naar inhoud

Auping

Auping. Met liefde.

Auping. Met liefde.

Het werk staat op een lager pitje, je kan net wat langer snoozen in bed én je wordt uitgerust wakker met de fluitende vogels. Verlang jij ook zo naar de rust van de ‘grote vakantie’? Wij alvast wel! Daarom pakken we uit met zomerse voordelen op de volledige Auping-collectie. Geniet nu van onze designaanbiedingen tot en met 28 augustus.

Bekijk de folder

Auping boxspring kopen

Bekijk hieronder de mooiste boxsprings, van Auping. Auping heeft een ruime collectie boxsprings die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Kies zelf het model, het materiaal, de kleuren en accessoires en slaap koninklijk op een boxspring van Auping.

Original Boxspring

Auping Original boxspring verkrijgbaar bij Meubelen Robbrecht

Auping Original Boxspring

De Auping Original boxspring ventileert zoals elke Auping boxspring uitstekend. Dit komt door de bodem die opgebouwd is op een open spiraalbodem voorzien van pocketveren en ventilerende 3D materialen. De Original is leverbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering met 1, 2 of 3 motoren.

Bij de verstelbare box wordt standaard een handsethouder van stof meegeleverd in de kleur van de box. Deze kun je plaatsen waar je wilt en is ook verkrijgbaar in een handig tablet formaat.

Original boxspring

Stel zelf je Original boxspring samen

Criade boxspring

Auping Criade Boxspring

Auping Criade Boxspring

De Criade is een verfijnde boxspring met ranke lijnen. Het stalen frame geeft de Criade haar unieke signatuur waarbij de horizontale lijn het design draagt. Creëer sfeer in je slaapkamer door je eigen stof en framekleur te kiezen. Maak je Criade-boxspring elektrisch verstelbaar als je dat wilt.

Criade Boxspring

Stel zelf je Criade boxspring samen

Auping Bed Kopen

Dromen komen uit op een bed van Auping. Onze collectie bestaat uit 2 bedden die je helemaal naar wens kunt personaliseren. Kies het materiaal, kleur en de accessoires van je dromen. 

Auronde Bed

Auping Auronde bed verkrijgbaar bij Meubelen Robbrecht

Auping Auronde Bed

De Nederlandse ontwerper Frans de la Haye heeft in 1973 de Auronde ontworpen.

"Ik wilde een bed maken dat lang goed bleef (veel bedden waren gemaakt van spaanplaat dat snel beschadigde) en dat makkelijk uit- en in elkaar te zetten is."

Daarom koos hij voor beukenhout en bedacht hij de kenmerkende aluminium verbindingsdelen, die een belangrijk onderdeel vormen van het ontwerp.

Auronde Bed

Stel zelf je Auronde bed samen

Original Bed

Auping Original Bed verkrijgbaar bij Meubelen Robbrecht

Auping Original Bed

Het frame is er in 10 verschillende kleuren, grote kans dus dat jouw lievelingskleur ertussen zit. Het frame wordt altijd gecombineerd met de zwarte Auping-spiraalbodem. Door te kiezen voor onderzetpootjes in een andere kleur voeg je nog meer contrast toe aan het bed. Of je kiest voor dezelfde kleur, dat kan natuurlijk ook.

Original Bed

Stel zelf je Original bed samen