Doorgaan naar inhoud
! Wegomleiding ! - Klanten van Waasland kom via de E17 afrit 16 Kruibeke.
! Wegomleiding ! - Klanten van Waasland kom via de E17 afrit 16 Kruibeke.

Grote kortingen Feydom

Meubelen Robbrecht geeft grote kortingen op het merk Feydom. Deze kunnen direct worden geleverd of afgehaald. Mis deze unieke kans op toonzaalmoddelen in nieuwe staat zeker niet.

Bekijk ons aanbod aan onderstaande toonzaalmodellen. Kies, koop en neem direct mee.

Modulaire Salons

Bon Bon 2L

Bon Bon 2L

De BonBon lijn van Feydom is zo ontworpen dat elk element meer dan één functie heeft en tegelijkertijd op verschillende manieren gecombineerd kan worden met de andere elementen. Het is geschikt voor elke maat omdat elk artikel apart besteld wordt.

Deze zetel kan perfect worden omgetoverd tot een volwaardig bed.

Poef Die Tuck

Poef Die Tuck

Handige poef die als extra zitplek kan gebruikt worden in combinatie met opbergruimte.

Salon Choice

Salon Choice

Choice is een grote sofaset met brede armleuningen en modern design. Het kan worden omgevormd tot verschillende zitcombinaties - 3 tweepersoonsbanken of een lange 4-zitsbank met een tweepersoonsbank. Door de elementen te verplaatsen kun je ook een comfortabel tweepersoonsbed maken.

1-zit Q6

1-zit Q6

Deze 1-zit is zoveel meer dan een comfortabele zitplaats. Je kan dit zelfs omvouwen tot zitplaats met tafel of slaap plaats.

Salon Matacao

Salon Matacao

De MATACAO collectie bestaat uit 5 verschillende zitelementen die kunnen worden toegevoegd, verwijderd en gerangschikt om meerdere aparte sets te vormen. De elementen, bestaande uit zowel rechthoekige als vijfhoekige vormen, kunnen allemaal van verschillende kanten worden gecombineerd tot een set naar keuze, perfect voor een breed scala aan kamerformaten. Deze collectie blijft het meest luxueuze modulaire en transformeerbare banksysteem in de selectie van FEYDOM.