Doorgaan naar inhoud
! Wegomleiding ! - Klanten van Waasland kom via de E17 afrit 16 Kruibeke.
! Wegomleiding ! - Klanten van Waasland kom via de E17 afrit 16 Kruibeke.

Sits bij Meubelen Robbrecht

Sits banken en fauteuils is opgericht zoals zoveel andere bedrijven: als een familiebedrijf. En zoals het bedrijf met de tijd is gegroeid, zo ook de collecties. Familie is nog altijd hoe wij SITS graag presenteren. De mensen zijn de kern van het bedrijf, en we laten graag zien dat we om ze geven zoals zij om zitmeubels geven.  En dat ze om meubels geven merken we elke dag aan hun aandacht voor de details van onze hoekbanken, banken, fauteuils.

Meubelen Robbrecht is verdeler van Sits

Familiebedrijf

Het meubelmerk SITS staat bekend om hun toewijding voor de ontwikkeling, het ontwerpen en het produceren van gestoffeerde zitmeubelen die voldoen aan de hoogste normen als het gaat om design en kwaliteit. Daarnaast voelt het meubelmerk SITS zich verantwoordelijk voor de maatschappij en de planeet. En dit maakt het merk alleen maar nog mooier!

Ontdek al hun zitmeubels

Gestoffeerde zitmeubelen

Salon Stella

Salon Stella

Op zoek naar een salon voor het hele gezin, maar met een lichte, stijlvolle look geïnspireerd op Scandinavisch design? Nou, je hoeft misschien niet verder te zoeken. Stella combineert comfort en functionaliteit met een elegant licht frame en een veelvoud aan opties.

Ontdek de opstellingen
Fauteuil Alma

Fauteuil Alma

Neem een ​​dikke en veerkrachtige zitting, voeg een zacht rugkussen met decoratieve knopen toe en een ronde rugleuning die je lijkt te omarmen. Als je het goed doet, kom je uit bij Alma - de kwintessens van troost. Onze versie heeft ook een bonus: elk onderdeel van deze fauteuil kan van een ander type stof worden gemaakt.

Ontdek de opstellingen
Salon Hugo

Salon Hugo

De aanwijzing zit in de kussens. Een zeer veerkrachtig schuim garandeert comfort en het gladde uiterlijk van de zitting en het achteroppervlak. Hugo biedt ook de keuze uit comfort lux of standaard kussens met stiksels voor een individuele en sensuele touch.

Ontdek de opstellingen
Salon Liam

Salon Liam

Plaats het op elke gewenste manier - de mogelijkheden zijn eindeloos! Kies je favorieten uit een breed assortiment vrijstaande en koppelbare units of kies een van de kant-en-klare sets. Voor dit model zijn we ook trots om onze nieuwe comfortoptie aan te bieden, met luxe kussens gevuld met allergeenvrije siliconenballen.

Ontdek de opstellingen
Salon Quattro

Salon Quattro

Quattro biedt een uitgebreide collectie met duurzaam en elegant eigentijds design. Rangschik de banken, hoekbanken, fauteuils en voetenbankjes naar wens - alsook onder verschillende hoeken. En hier is een geheime tip voor u: we hebben de armleuning zo ontworpen dat deze ook dienst kan doen als handige plank, perfect voor snacks wanneer u zich in de hoek krult.

Ontdek de opstellingen

Sits in de kijker

Stella

Linnea

Liam