Doorgaan naar artikel
Ga met Meubelen Robbrecht knus de winter in!
Ga met Meubelen Robbrecht knus de winter in!

Stressless - The Innovators of Comfort

De meest comfortabele meubels ter wereld maken, daar gaan we voor. Wij leveren kwaliteit in al onze materialen, van kern tot bekleding. Scandinavisch design is het erfgoed van onze voorouders, die het vorm hebben gegeven.

Geïnspireerd vakmanschap, trendvoorspellingen en ervaring in de sector zijn ons geheim. Zo creëren we luxueuze meubels die mensen graag in huis halen. Als de 'Innovators of Comfort' weten we als geen ander welk comfort het menselijk lichaam nodig heeft. We blijven de meest intuïtieve en mooie comforttechnologie ontwikkelen.

Die titel hebben we te danken aan 80 jaar ervaring in de sector. Van klassieke stukken ontwikkelen tot trends voorspellen om het nieuwste prachtige design te ontdekken: we weten precies wat meubels een onderdeel van een levensstijl maakt.

Tijdelijke acties

Anbod geldig van 11/09/20 tot 03/10/20 in alle bekledingen en kleuren op de aankoop van een gemotoriseerde Stressless® zetel of zitbank.

500 € KORTING* op de HELE elektrische Stressless®-collectie

11 Stressless® zetelmodellen met  POWER™ EN POWER LEG™ : Aura, Consul, Dover, Live, Magic, Mayfair, Reno, Skyline, Sunrise, View, Wing. 3 Stressless® zitbankmodellen met POWER™ : Emily, Lucy et Mary.

500 € KORTING* op de HELE elektrische Stressless®-collectie

In de kijker