Doorgaan naar artikel
SOLDEN Van 1 t.e.m. 31 AUGUSTUS - KLIK EN ONTDEK DE AANBIEDINGEN
SOLDEN Van 1 t.e.m. 31 AUGUSTUS - KLIK EN ONTDEK DE AANBIEDINGEN

Stressless - The Innovators of Comfort

De meest comfortabele meubels ter wereld maken, daar gaan we voor. Wij leveren kwaliteit in al onze materialen, van kern tot bekleding. Scandinavisch design is het erfgoed van onze voorouders, die het vorm hebben gegeven.

Geïnspireerd vakmanschap, trendvoorspellingen en ervaring in de sector zijn ons geheim. Zo creëren we luxueuze meubels die mensen graag in huis halen. Als de 'Innovators of Comfort' weten we als geen ander welk comfort het menselijk lichaam nodig heeft. We blijven de meest intuïtieve en mooie comforttechnologie ontwikkelen.

Die titel hebben we te danken aan 80 jaar ervaring in de sector. Van klassieke stukken ontwikkelen tot trends voorspellen om het nieuwste prachtige design te ontdekken: we weten precies wat meubels een onderdeel van een levensstijl maakt.

Tijdelijke acties

Aanbieding geldig van 20/03/2020 tot 01/06/2020

-500 € op Mayfair fauteuils

Meubelen Robbrecht verkoopt al meer dan 60 jaar Stressless fauteuils. Dit is de reden dat we onze klanten een aanbieding van -500€  mogen aanbieden op alle Mayfair fauteils. Kom deze zeker eens testen in onze winkel.

Ontdek hem in onze winkel

-400 € op kantoorfauteuils

Meubelen Robbrecht verkoopt al meer dan 60 jaar Stressless fauteuils. Dit is de reden dat we onze klanten een aanbieding van -400€  mogen aanbieden op alle kantoorfauteuils. Kom deze zeker eens testen in onze winkel.

Ontdek ze in onze winkel

In de kijker