Doorgaan naar inhoud
TEMPUR COLLECTIE UITVERKOOP - DUMPPRIJZEN ⚡️
TEMPUR COLLECTIE UITVERKOOP - DUMPPRIJZEN ⚡️

Stressless - The Innovators of Comfort

De meest comfortabele meubels ter wereld maken, daar gaan we voor. Wij leveren kwaliteit in al onze materialen, van kern tot bekleding. Scandinavisch design is het erfgoed van onze voorouders, die het vorm hebben gegeven.

Geïnspireerd vakmanschap, trendvoorspellingen en ervaring in de sector zijn ons geheim. Zo creëren we luxueuze meubels die mensen graag in huis halen. Als de 'Innovators of Comfort' weten we als geen ander welk comfort het menselijk lichaam nodig heeft. We blijven de meest intuïtieve en mooie comfort technologie ontwikkelen.

Die titel hebben we te danken aan 80 jaar ervaring in de sector. Van klassieke stukken ontwikkelen tot trends voorspellen om het nieuwste prachtige design te ontdekken: we weten precies wat meubels een onderdeel van een levensstijl maakt.

Stressless acties

Gratis voetsteun

Gratis voetsteun

Je krijgt bij Stressless een gratis voetensteun bij aankoop van een Stressless zetel. Geldig op alle zetel + voetenbank combinaties uit het gamma Stressless Classic, Signature, Cross, Star, Office of Original, ongeacht het model.

Een greep uit de collectie

Stressless Mayfair

Stressless Aura

Stressless Reno