Doorgaan naar inhoud

Tempur Matrassen, bedden en hoofdkussens

Welkom bij Meubelen Robbrecht, waar comfort en kwaliteit samenkomen! Ontdek ons uitgebreide assortiment van Tempur-producten, ontworpen om u de ultieme slaapervaring te bieden. Tempur staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve slaapsystemen die zich aanpassen aan de contouren van uw lichaam, wat resulteert in een diepe en rustgevende slaap.

Waarom Tempur?

Waarom Tempur?

Tempur-matrassen en -kussens zijn gemaakt van uniek materiaal dat oorspronkelijk is ontwikkeld door NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Dit materiaal reageert op lichaamswarmte en gewicht, waardoor het zich perfect aanpast aan de vorm van uw lichaam. Hierdoor wordt de druk gelijkmatig verdeeld en worden drukpunten verminderd, wat resulteert in een diepere slaap en minder draaien en woelen gedurende de nacht.

Tempur Upgrade-promotie

Van een vlak naar verstelbaar bed

Van een vlak naar verstelbaar bed

Tijdens deze promotie bieden wij alle klanten die een vlak bed aanschaffen de mogelijkheid om deze gratis te upgraden naar een verstelbaar bed. Kortom, krijgtt u een verstelbaar bed voor de prijs van een vlak bed. Dit kan tot maar liefst €1.500,-* aan voordeel opleveren.

Toonzaalmodellen

-45% op een compleet 4-motorig elektrisch eenpersoonsbed

-45% op een compleet 4-motorig elektrisch eenpersoonsbed

Dit complete elektrisch eenpersoonsbed is opgebouwd uit een Sensation Elite matras van 25cm. De hoogste matras van Tempur voor het beste slaapcomfort.

Deze ligt op een Premium elektrische bedbodem met 4-motoren. Dit is een lichte, maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan uw TEMPUR® matras. Deze heeft ingebouwde LED-verlichting die te bedienen is met een draadloze afstandsbediening

Compleet elektrisch 4-motorig eenpersoonsbed van €4857 -45% ➡️ Slechts €2699