website
Doorgaan naar inhoud
⚡️ SALONFESTIVAL -15% OP TAL VAN SALONS ⚡️
⚡️ SALONFESTIVAL -15% OP TAL VAN SALONS ⚡️

TEMPUR

Korting tot -25% op je nieuwe Tempur matras bij Meubelen Robbrecht

-25% KORTING OP JOUW NIEUWE TEMPUR MATRAS

Ontvang -25% korting op jouw nieuw tempur bed of matras. Bekijk alle aanbiedingen en producten in onze toonzaal.

Test deze uit in onze winkel

Wij doen er nog een schepje boven op en geven tot -50% op Tempur uit de winkel

Korting tot -25% op je nieuwe Tempur matras bij Meubelen Robbrecht
-40% op een compleet eenpersoonsbed

-40% op een compleet eenpersoonsbed

Dit complete eenpersoonsbed is opgebouwd uit een Original Elite matras van 25cm. De hoogste matras van Tempur voor het beste slaapcomfort.

Deze ligt op een Premium bedbodem. Dit is een lichte, maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan uw TEMPUR® matras.

Compleet eenpersoonsbed van €2688 -40% ➡️ Slechts €1599

-40% op een compleet elektrisch eenpersoonsbed

-40% op een compleet elektrisch eenpersoonsbed

Dit complete elektrisch eenpersoonsbed is opgebouwd uit een Cloud Elite matras van 25cm. De hoogste matras van Tempur voor het beste slaapcomfort.

Deze ligt op een Premium elektrische bedbodem. Dit is een lichte, maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan uw TEMPUR® matras. Met een draadloze afstandsbediening kan u de twee-motoren zelf instellen.

Compleet elektrisch eenpersoonsbed van €3538 -40% ➡️ Slechts €1999

-45% op een compleet 4-motorig elektrisch eenpersoonsbed

-45% op een compleet 4-motorig elektrisch eenpersoonsbed

Dit complete elektrisch eenpersoonsbed is opgebouwd uit een Sensation Elite matras van 25cm. De hoogste matras van Tempur voor het beste slaapcomfort.

Deze ligt op een Premium elektrische bedbodem met 4-motoren. Dit is een lichte, maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan uw TEMPUR® matras. Deze heeft ingebouwde massageset en LED-verlichting die te bedienen is met een draadloze afstandsbediening

Compleet elektrisch 4-motorig eenpersoonsbed van €4857 -45% ➡️ Slechts €2699

Tempur

Kom langs voor het volledige assortiment.

Bij Meubelen Robbrecht staan onze slaapexperts voor u klaar om samen u perfecte matras en bed uit te kiezen. Wij bieden het volledige assortiment van Tempur aan namelijk:

  • Matrassen
  • Kussens
  • Bedden
  • Boxsprings
  • Bedbodems
  • Comfortproducten

Laat u begeleiden en ontdek ons assortiment met de lopende promoties.

Waarom Tempur?

Tempur ® is een slaapbeleving die het waard is om in te investeren. 

Bij Tempur ® begrijpen we dat de manier waarop u slaapt even uniek is als uzelf en dus is het vinden van de juiste matras, het juiste kussen of het juiste bedsysteem daarvoor noodzakelijk.

Onze slaapexperts, ontwerpers en ingenieurs hebben decennialang geïnnoveerd om de best mogelijke nachtrust te creëren. Wij geloven dat dit alleen mogelijk is op producten die ondersteunend en comfortabel zijn.

Alle matrassen en kussens van Tempur ® passen zich actief aan en bieden persoonlijk comfort en ondersteuning, iedere nacht weer.

Wanneer u gaat liggen op TEMPUR®-materiaal ervaart u een magisch gevoel. Dat helpt u beter, langer en dieper te slapen. Al deze aspecten samen zorgen ervoor dat TEMPUR® bijzonder is. Dat heeft hun gemaakt tot de grootste leverancier van slaapcomfortproducten ter wereld. En er is nog zo veel meer …